“Els diners t’arribaran des de Suïssa”

'El Mundo' publica correus electrònics presumptament enviats per Jordi Pujol Ferrusola al seu soci a l'Argentina
pujol ferrusola mundo
pujol ferrusola mundo

El diari El Mundo continua publicant informació sobre els negocis de Jordi Pujol Ferrusola a l’Argentina. La novetat d’aquest dilluns és un correu electrònic suposadament enviat des de l’adreça electrònica personal del fill de l’expresident català, on assegura al seu soci al país americà, Gustavo Shanahan, que li ha fet una transferència de 1,5 milions de dòlars (1,25 milions d’euros al canvi d’aquell dia), des d’una entitat bancària de Suïssa.

 

La informació va acompanyada d’una captura d’un correu electrònic enviat des del compte [email protected], que presumptament pertanyeria a Jordi Pujol Ferrusola, que hauria estat entregat per Shanahan al diari que dirigeix Pedro J. Ramírez. “T’arribarà des de Suïssa, estigues alerta”, hauria escrit presumptament el fill gran dels Pujol-Ferrusola.

 

El Mundo també recull altres emails enviats des del suposat compte de Jordi Pujol fill, com un en el que ofereix al seu mitjancer a l’Argentina viatjar a Andorra, un dels paradisos fiscals on, segons la declaració de la seva examant, Maria Victoria Álvarez, ingressava diners en negre. “Però a Andorra vols venir o no? Des de Barcelona, anada i tornada, són unes cinc hores en cotxe més el que duri la reunió”.

 

Aquests correus electrònics confirmarien la versió de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional, que asseguraven que la família de l’expresident Pujol manegava comptes bancaris a diversos paradisos fiscals.

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari