La Justícia frena la privatització de la sanitat madrilenya

El govern autonòmic anuncia que recorrerà la decisió del TSJM de paralitzar l'externalització sanitària
Ignacio González
Ignacio González

El govern de la Comunitat de Madrid ha anunciat que presentarà un recurs contra la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) que suspèn el procés de privatització de sis hospitals madrilenys. És la tercera vegada que la Justícia paralitza el concurs que el passat mes d’agost va adjudicar a tres empreses privades sis centres sanitaris públics.

 

La interlocutòria del jutge, que respon a un recurs presentat per l’Asociación de Facultativos Especialistas de Madrid (AFEM), suspèn la convocatòria de licitació del contracte de serveis corresponents als hospitals Infanta Sofía, Infanta Leonor, Infanta Cristina, de l’Henares, del Sudest i del Tajo.

 

El procés ja havia estat frenat per un jutjat madrileny fa un mes, en considerar que la proposta del govern autonòmic és “d’una dimensió tan extraordinària” i afecta tants professionals i ciutadans que tindria conseqüències irreparables.

 

El conseller madrileny de Sanitat, Javier Fernández-Lasquetty, ha tret legitimitat a la decisió del jutge i ha anunciat el recurs del govern d’Ignacio González a la paralització del concurs. “Ens reafirmem que l’externalització és necessària i convenient”, ha assegurat Lasquetty.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari