Abandonats milers de documents de Trànsit en un contenidor

Ricard_Faura
Ricard_Faura

Milers de documents contenint dades referides a les persones que efectuen gestions davant la Prefectura de Trànsit de Barcelona han estat dipositats en un contenidor situat davant de l’edifici de La Campana, quedant impunement a l’abast dels curiosos. Es tracta de documents on consten les matrícules dels vehicles que són objecte de compravenda o que es donen de baixa i el nom i els DNI de les pesonas que són titulars.

 

Alertat per un ciutadà, EL TRIANGLE es va personar anit a La Campana i ha comprovat la veracitat dels fets revelats que, com és obvi, violen la Llei de Protecció de Dades. Segons hem pogut constatar, els documents llançats al contenidor procedeixen del Col·legi de Gestors Administratius de Barcelona, que té una oficina a l’edifici administratiu de la Gran Via, i daten de l’any 2012.

 

Més informació, a la propera edició del setmanari EL TRIANGLE, que sortirà dijous a la venda.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari