Els treballadors de Catalunya Ràdio diuen NO

La plantilla de Catalunya Ràdio ha votat en contra de l'última proposta de l'empresa que suposava 19 acomiadaments forçosos
Catalunya Ràdio
Catalunya Ràdio

Solidaritat i malestar entre els treballadors de Catalunya Ràdio. Amb dues premisses els treballadors de la ràdio pública catalana han rebutjat l’última proposta de la direcció de l’empresa que plantejava 19 acomiadaments forçosos. D’aquesta manera la plantilla de Catalunya Ràdio diu NO als acomiadaments.

 

La votació s’ha celebrat des d’ahir a les tres del migdia fins avui a les dues del migdia. Un referèndum intern que ha comptat amb la participació de 288 persones -70% de participació-, i que ha obtingut 118 vots a favor de la proposta de la direcció de l’empresa i 142 vots en contra. Hi ha hagut 28 vots en blanc.

 

El comitè d’empresa de Catalunya Ràdio ha comunicat el resultat de la votació a la direcció amb el rebuig al preacord proposat el passat 30 de juliol. La resposta de l’empresa ha estat que tornen al primer escenari dels 58 acomiadaments. Una situació que si es produeix provocarà noves accions de protesta, segons ha anunciat el comitè d’empresa dels treballadors.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari