El “parany” de deixar votar als 16 anys

C's demana "coherència" i que no es rebaixi l'edat només per votar la consulta independentista
Sense títol
Sense títol

Ciutadans veu una “trampa” rebaixar l’edat per votar als 16 anys. Després que el PSC hagi anunciat que dimecres proposarà al Parlament que permeti els joves a partit d’aquesta edat accedir al sufragi, C’s ha replicat que si s’aplica aquesta mesura hauria de ser per a tots els drets i obligacions propis de la majoria d’edat, i no només per votar.

Doncs que tinguin cotxe als 16 anys“, ha replicat el portaveu del partit, Jordi Cañas, per demanar una “reflexió” sobre la hipotètica aprovació d’aquesta iniciativa. El diputat ha definit la ciutadania com un “equilibri de drets i obligacions”.

Ciutadans veu, en la mesura, un impuls per aconseguir que guanyin pes el vots favorables a la independència, en la hipotètica consulta que hipotèticament s’ha de celebrar l’any vinent. De la mateixa manera com C’s veu en l’escola un “trampolí adoctrinador” perquè els estudiants acabin l’educació sent independentistes.

“Portem dos anys fent bullir l’olla, l’any que ve posarem el foc a tota castanya per incendiar els sentiments, saturar la societat de victimisme i alentar-los per fer-los votar, al setembre de 2014, en el màxim moment de sentiment”, ha augurat suposada estratègia tramen des del Govern sota la mirada amb lupa republicana.

Cañas veu “seriosos dubtes sobre la maduresa d’aquest joves” però no rebutja la iniciativa. Diu, que si s’aprova “ha de ser en tots els aspectes“.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.