El cas Quintana es complica pels Mossos

El jutge del cas Quintana cita de nou a declarar el sotsinspector dels Mossos d'Esquadra imputat i quatre dels set agents que acaben de ser apartats pel conseller Espadaler
Brimo
Brimo

Més novetats en el cas Quintana. El titular del jutjat d’instrucció número 11 de Barcelona ha citat a declarar de nou el sotsinspector de la Brigada Mòbil (Brimo) imputat en el cas, i també ha cridat a declarar com a testimonis quatre dels agents apartats pel Departament d’Interior aquesta setmana.

 

El jutge Francisco González Maillo explica en l’acte judicial que cita a declarar el subinspector en Cap de la unitat per ser l’autor de la nota informativa que recollia novetats en el posicionament i activitat del furgó policial Drago 414. Aquest vehicle, fins ara, no se l’havia implicat en l’actuació policial a la confluència del Passeig de Gràcia amb Gran Via, molt a prop d’on va ser ferida Esther Quintana.

 

El sotsinspector i els quatre agents hauran de prestar declaració el 30 de juliol a les 10 hores. El jutge del cas apunta en el seu escrit que els cita a declarar a la mateixa hora perquè “no es puguin comunicar entre ells”

 

El cas ha donat un gir inesperat després que el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, reconegués que hi havia una furgoneta de la Brimo a la zona on es trobava Esther Quintana. El Departament d’Interior ha apartat els set agents que formaven part de la dotació que suposadament va disparar la pilota de goma que va provocar la pèrdua d’un ull de Quintana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.