El cas Bárcenas, al carrer

Centenars de persones han sortit al carrer a Barcelona per protestar davant la subdelegació del Govern espanyol i demanar la dimissió de l'executiu del PP
Protesta subdelegació
Protesta subdelegació

L’escàndol del cas Bárcenas comença a sacsejar el ‘carrer’. Centenars de persones s’han concentrat davant la subdelegació del Govern espanyol a Barcelona per demanar la dimissió del Govern del Partit Popular (PP). La notícia dels SMS que enviava el president del Govern i líder del PP, Mariano Rajoy, a l’extresorer, Luis Bárcenas, ha estat la gota que ha fet vessar el got de molts ciutadans.

 

A les 7 de la tarda ja hi havia un centenar de persones concentrades a la confluència del carrer Mallorca amb Roger de Llúria, on hi ha la subdelegació del Govern central. Una protesta convocada a través de les xarxes socials, amb l’etiqueta a Twitter #FemForaLaMàfia que ha rebut nombroses adhesions. 

 

Les persones que han decidit vèncer la mandra d’un diumenge de juliol a la tarda han cridat consignes contra la corrupció política com “lladres”, “no hay pan para tanto chorizo”, “ahí en frente estan los delincuentes”, i han reclamat la dimissió del Govern que presideix Mariano Rajoy.

 

Tres furgons dels Mossos d’Esquadra i dos de la Policia espanyola han custodiat la subdelegació del Govern davant una concentració amb molta presència de membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), com la seva portaveu Ada Colau. També han donat suport a la protesta representants polítics com la portaveu d’ICV, Laia Ortiz, el diputat de la CUP, David Fernández, el regidor d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Martínez, el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet i la monja i impulsora de l’anomenat Procés Constituent, Teresa Forcades.

 

Quan passaven 10 minuts de les 8 del vespre la gran majoria de manifestants han marxat direcció a la seu del PP de Catalunya per seguir amb la protesta i reclamar la dimissió en bloc del Govern del PP. Una protesta que els impulsors volen repetir aquest dilluns 15 de juliol, a les 20 hores davant la subdelegació.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari