Cassolada contra la corrupció

A través de twitter s'ha convocat amb el hashtag #FemForaLaMàfia una protesta davant les delegacions del Govern espanyol a Catalunya
Protesta
Protesta

Nova cassolada. Des de fa unes hores s’està convocant a través de la xarxa social Twitter una concentració de protesta contra la corrupció. L’etiqueta #FemForaLaMàfia s’està fent servir per convocar als ciutadans perquè vagin a les 19 hores amb cassoles i xiulets a la subdelegació del Govern espanyol a Catalunya, situada al carrer Mallorca 278 de Barcelona.

 

Una crida que arriba després de la publicació per part del diari El Mundo d’uns missatges SMS que hauria enviat el president del Govern central i del PP, Mariano Rajoy, a l’extresorer Luis Bárcenas demanant-li que “sigues fort” i que negués la comptabilitat B i el pagament de sobresous a dirigents de la formació conservadora.

 

Aquesta convocatòria també s’ha estès a la resta de Catalunya per concentrar-se davant les delegacions del Govern espanyol a Lleida, Girona i Tarragona. A l’Estat espanyol també s’està cridant a la mobilització dels ciutadans davant les seus del PP amb l’etiqueta a Twitter #jaquealgobierno.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari