Ada Colau defineix Todó com a “criminal i impresentable”

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca desmenteix la declaració de l'expresident de Catalunya Caixa al Parlament.
Ada Colau
Ada Colau

Les declaracions d’aquest dilluns d’Adolf Todó a la comissió d’investigació sobre les possibles responsabilitats derivades de l’actuació de les entitats financeres, on va assegurar que havia negociat amb la PAH, no han sorprès Ada Colau, qui ha assenyalat que “aquest senyor és un criminal i un impresentable, com la resta de directius de les entitats financeres”.

La portaveu de la PAH ha explicat que les declaracions de Todó són falses perquè “Catalunya Caixa mai va esta predisposada” a negociar. “Tot el que hem aconseguit ha estat gràcies a la mobilització i el suport de la ciutadania“, ha afegit Colau.

En canvi, el que sí que ha sorprès Ada Colau i motiu pel qual ha criticat el Parlament és que “a dia d’ara encara se’l tracti –en referència a Todó- amb tant de respecte a institucions que suposadament són democràtiques, com el Parlament de Catalunya”.

Sobre les paraules de l’expresident de Catalunya Caixa ha afegit que “parla com si fos un negoci privat, quan en realitat és nostra -Catalunya Caixa- perquè ha estat nacionalitzada amb els nostres diners i a més amb pèrdues de milers de milions d’euros per la seva pèssima gestió“.

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari