Quines constructores s’han adjudicat contractes per obres del corredor mediterrani?

Vies trens
Vies trens

Acciona, Ferrovial i ACS s’han adjudicat els respectius contractes d’obres de construcció del Corredor ferroviari mediterrani per un import total de 82,3 milions d’euros. En concret, l’empresa Acciona en consorci amb Comsa s’ha adjudicat els treballs de les obres del tram comprès entre Martorell (Barcelona) i Sant Vicenç de Calders (Tarragona), per un import de 38,8 milions d’euros. Ferrovial farà l’adequació de la via a l’ample europeu del traçat entre Castellbisbal i Martorell per 21,7 milions d’euros. I ACS, a través de tres societats filials, s’encarregarà de realitzar aquesta mateixa tasca del corredor entre Sagunt (València) i Castelló de la Plana per 21,8 milions d’euros. Així ho ha aprovat l’empresa estatal ADIF en la seva reunió del consell d’administració.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides