Quines constructores s’han adjudicat contractes per obres del corredor mediterrani?

Vies trens
Vies trens

Acciona, Ferrovial i ACS s’han adjudicat els respectius contractes d’obres de construcció del Corredor ferroviari mediterrani per un import total de 82,3 milions d’euros. En concret, l’empresa Acciona en consorci amb Comsa s’ha adjudicat els treballs de les obres del tram comprès entre Martorell (Barcelona) i Sant Vicenç de Calders (Tarragona), per un import de 38,8 milions d’euros. Ferrovial farà l’adequació de la via a l’ample europeu del traçat entre Castellbisbal i Martorell per 21,7 milions d’euros. I ACS, a través de tres societats filials, s’encarregarà de realitzar aquesta mateixa tasca del corredor entre Sagunt (València) i Castelló de la Plana per 21,8 milions d’euros. Així ho ha aprovat l’empresa estatal ADIF en la seva reunió del consell d’administració.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.