Detingut un alcalde convergent en una operació contra el frau de l’IVA

El Director General de la companyia de benzineres Petromiralles, Josep Maria Torrens, ha estat detingut per la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil (UCO) dins d'una operació a tot l'estat espanyol. Les empreses investigades pertanyen al sector de les benzineres i se'ls acusa de frau en la declaració de l'IVA
Josep Maria Torrens
Josep Maria Torrens

R.T.
La Guardia Civil ha iniciat una operació contra el frau massiu en la declaració de l’IVA arreu de tot l’Estat espanyol. Fins ara s’han produït més d’una desena de detencions a Barcelona, Sitges, L’Hospitalet i Castelldefels, a més de Madrid i Andalusia. Fonts de la investigació consultades per El Periódico assenyalen que les quantitats defraudades arriben als milions d’euros.

Entre els detinguts ha transcendit el nom de Josep Maria Torrens, director general de Petromiralles, una companyia de benzineres que també està relacionada amb les polèmiques operacions de Jordi Cuxart, administrador i propietari d’Info-Cobro, una financera de Palafrugell en concurs de creditors. Petromiralles va endossar a Info-Cobro un seguit de crèdits per valor de més de 6 milions d’euros que havia concedit a empreses participades per la petroliera de Santa Maria de Miralles que travessaven per dificultats. Cuxart era fins fa un any el president de la fàbrica de motocicletes Ossa, una marca patrocinada per Petromiralles.

Segons les primeres informacions, la trama va crear una estructura que, mitjançant el frau en el pagament de l’IVA, comerciaven amb benzina a preus més barats que la competència.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.