Torra s’enfunda el vestit d’activista

El president s'apunta a les marxes convocades per l'ANC i Òmnium i evita condemnar la violència
Torra, amb l'exlehendakari Ibarretxe en una Marxa per la Llibertat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha abandonat el Palau de la Generalitat després de la reunió d'urgència amb el conseller Miquel Buch pels aldarulls. Torra s'ha desplaçat cap a les Marxes per la Llibertat, que han començat aquest dimecres a Vic, Berga, Tàrrega, Girona i Tarragona i confluiran divendres a Barcelona.

A les marxes també participen els consellers Josep Bargalló, Meritxell Budó, Alba Vergés, Damià Calvet, Jordi Puigneró i Teresa Jordà.

Torra s'ha negat a parlar sobre els aldarulls que hi va haver aquest dimarts en diverses ciutats de Catalunya. Ha estat a Caldes de Malavella, on participava, juntament amb l'exlehendakari Ibarretxe, en una de les Marxes per la Llibertat.

Torra no ha acceptat les preguntes sobre aquesta qüestió dels periodistes que cobrien la seva participació en una de les Marxes. El president s'ha mostrat emocionat de veure tantes persones mobilitzades: "És fantàstic veure el poble mobilitzat", ha dit.

D'altra banda, des de Madrid el president del Consell General del Poder Judicial, Carlos Lesmes, ha advertit el president Torra de la seva responsabilitat per aturar els aldarulls.

(Visited 121 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari