Sánchez vol una Diada de tots els catalans i Rivera tornar a l’article 155

Laura Borràs ha recomanat al president en funcions que "escolti amb atenció" la manifestació
Pedro Sánchez

Pedro Sánchez ha retret la patrimonialització de la Diada per part de l'independentisme. El president del govern espanyol en funcions s'ha referit a la Diada davant del ple del Congrés dels Diputats, on ha comparegut a petició pròpia per informar de les últimes reunions del Consell Europeu i, concretament, del Brexit.

Sánchez ha lamentat que, segons ell, l'11 de setembre el celebrin només una part dels catalans i ha pronunciat un desig: "Tant de bo un dia la Diada sigui la festa de tots els catalans".

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha aprofitat una vegada més l'oportunitat per a demanar l'aplicació del 155, després del missatge institucional fet ahir pel president Quim Torra on es comprometia a "exercir" l'autodeterminació i animava a la mobilització.

D'altra banda, la portaveu de JxCat al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, ha recomanat al president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que "escolti amb atenció" el que els ciutadans catalans diran en la manifestació de la Diada, i l'ha advertit que la repressió no resoldrà el conflicte. Després de la seva intervenció, Borràs ha retornat a Barcelona, per assistir a la tarda a la manifestació de la Diada. Per contra, els diputats d'Esquerra han decidit plantar Sánchez en la Diada.

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari