El diputat de Cs Toni Roldán deixa el partit pels acords amb Vox

Ha pres la decisió pel "gira a la dreta" de la formació que lidera Albert Rivera
Toni Roldán

El diputat, portaveu econòmic de Cs al Congrés, secretari de Programes i Àrees Sectorials del partit i membre de l'executiva, Toni Roldán, es dona de baixa de la formació i deixa tots els seus càrrecs, segons ha avançat El País i han confirmat a l'ACN fonts del partit.

Roldan hauria pres la decisió pel "gir a la dreta" de la formació que lidera Albert Rivera després dels acords amb Vox a llocs com Andalusia. Aquest mateix dilluns, Roldan ha comparegut per explicar la seva decisió.

Roldán ja hauria comunicat la seva decisió a Albert Rivera i José Manuel Villegas. El diputat, escollit per Barcelona, és economista i un dels principals dirigents crítics amb la línia oficialista des que el partit va vetar el PSOE i va començar a pactar amb Vox.

Roldán és el segon dirigent important que en pocs dies abandona el paraigua de Cs a causa del seu apropament a Vox. El primer va ser Manuel Valls, candidat de la formació taronja a Barcelona (no militant), que va trencar amb el partit de Rivera recentment.

(Visited 19 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari