Dani Alves va marxar de la discoteca abans que el personal pogués retenir-lo

La seguretat de Sutton va buscar el futbolista, sense èxit, en conèixer la presumpta agressió sexual

    El futbolista Dani Alves al Mundial de Qatar

    Foto: @danialves (Instagram)

    El personal de seguretat de la discoteca Sutton de Barcelona, on presumptament el futbolista Dani Alves hauria comès una agressió sexual contra una dona, va buscar l’ex del FC Barcelona en tenir coneixement dels tocaments íntims que la víctima assegura que va patir, però no van trobar-lo ni van poder retenir-lo fins a l’arribada de la policia perquè ja havia abandonat el local.

    Així ho ha confirmat el director de la discoteca, Robert Massanet, en declaracions a Crónica Global, qui també ha explicat que mentre els treballadors atenien la víctima, els empleats de seguretat buscaven el presumpte agressor, “però ja no es trobava a la sala”. Massanet ha assenyalat que l’afectada i les seves amigues van ser traslladades a un espai privat, on van estar acompanyades en tot moment i van relatar al personal el que havia passat.

    Alves, que estava  de vacances a Barcelona quan van ocórrer els fets -la nit del divendres, 30 de desembre- després de la fi del Mundial de Qatar, es troba actualment a Mèxic, on juga a l’equip dels Pumas. Per ara, el futbolista no s’ha pronunciat directament sobre les acusacions, però des del seu entorn es nega l’agressió sexual i qualsevol altre delicte.

    (Visited 206 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari