Recollida de signatures a Junts perquè De Dalmases plegui com a diputat

Membres del partit volen incloure la iniciativa en el consell nacional del 19 de novembre

Francesc de Dalmases

Integrants del consell nacional de Junts impulsen una recollida de signatures per aconseguir que Francesc de Dalmases plegui també com a diputat, després que renunciés a una de les vicepresidències del partit arran de la polèmica generada per la seva actitud contra la subdirectora del programa de TV3 Preguntes freqüents.

Segons fonts del partit citades per Europa Press i l’ACN, els impulsors de la iniciativa volen incloure la recollida de signatures en l’ordre del dia del consell nacional que se celebra el 19 de novembre. Per a assolir-ho, necessitaran el suport d’un 20% dels membres de l’òrgan, que encapçala Josep Rull.

La recollida de firmes, segons la mateixa informació, va començar poc abans que s’anunciés la dimissió de De Dalmases com a vicepresident de Junts, una decisió precipitada per l’informe encarregat pel partit sobre l’incident del diputat a TV3, que va concloure que va esbroncar i va intimidar la subdirectora de Preguntes freqüents.

Per la seva part, l’executiva de Junts dona per tancat l’afer amb la dimissió com a vicepresident, malgrat que dues diputades de Junts s’havien queixat a la direcció del partit que havien patit una actitud similar per part de De Dalmases.

(Visited 178 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari