L’ONU troba “horrorosa” la mort “massiva” de dones i nens causada per Israel al camp de desplaçats a Rafah

L'agència de Nacions Unides pels refugiats encara no ha pogut establir la xifra de víctimes

Refugiats fent cua per aconseguir aigua - Foto: UNRWA

L’agència de l’ONU per als refugiats palestins (UNRWA) ha considerat “horrorosa” la mort “massiva” de dones i nens provocada pel bombardeig d‘Israel, aquest diumenge a la nit, al camp de desplaçats de Rafah.

L’organisme ha lamentat que encara no ha pogut establir la xifra exacta de víctimes mortals i ferits, tot i que mitjans com Al Jazeera eleven a més de 40 els morts, recull l’ACN. L’atac d’Israel ha arribat després que Hamàs llancés una desena de míssils contra Tel Aviv, majoritàriament interceptats, que no han deixat víctimes. Al camp bombardejat de Rafah, situat al nord de la ciutat, hi viuen palestins que han perdut casa seva a causa dels atacs israelians.

En un comunicat difós a X, UNRWA ha assegurat que, de moment, no han pogut localitzar els voluntaris de l’agència que es troben al terreny, i s’han mostrat preocupada pel seu benestar, així com pel de tots els refugiats que es troben en aquesta àrea. “Gaza és un infern a la terra, les imatges d’ahir a la nit són una prova més d’això”, ha lamentat l’organisme.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari