Núria Marín: “Hem convertit un vell suburbi en la segona ciutat de Catalunya, també en economia i llocs de treball”

David Quirós rellevarà la fins ara alcaldessa al capdavant de la segona ciutat més poblada

Núria Marín durant el ple extraordinari en què ha deixat l'alcaldia de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat (Marc Font, ACN)
Núria Marín durant el ple extraordinari en què ha deixat l'alcaldia de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat (Marc Font, ACN).

La fins ara alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, la socialista Núria Marín, s’ha acomiadat aquest dissabte del consistori que ha liderat durant prop de 16 anys. En un ple extraordinari, passa la vara d’alcalde de la segona ciutat més poblada a David Quirós.

En la seva última intervenció, que ha simultaniejat el català i el castellà, ha reivindicat la feina feta en aquest període que ha permès convertir un “vell suburbi” i una “ciutat dormitori els anys 70” en la segona ciutat de Catalunya, no només en habitants sinó també en economia i llocs de treball. “L’Hospitalet de Llobregat és avui millor que el 2008. Una ciutat valenta, compromesa i sense por als reptes”, ha proclamat Marín.

Francesc Belver, primer tinent d’alcaldia a l’Hospitalet de Llobregat i durant anys mà dreta de l’alcaldessa Núria Marín, també ha deixat el càrrec.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari