Albiach creu que “l’única” opció és un govern “progressista” i critica que “altres especulin amb la repetició electoral”

Els comuns avançaran al novembre la seva Assemblea Nacional, que inicialment estava prevista per al 2025

La coordinadora dels comuns, Jéssica Albiach, intervenint al Consell Nacional de la formació
La coordinadora dels comuns, Jéssica Albiach, intervenint al Consell Nacional de la formació.

La líder dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha advertit que “l’única opció i majoria possible” a Catalunya és que es conformi un govern “progressista”. En una intervenció al Consell Nacional de la formació ha garantit que treballaran per aconseguir-lo, dies abans de començar les negociacions formals.

La dirigent dels comuns ha indicat que l’única alternativa és la repetició electoral, tot i que no volen contemplar-la. “Tothom ha de tenir clar que nosaltres no especularem, amenaçarem ni deixarem caure el fantasma de la repetició electoral. Ja n’hi ha prou d’històries i de marejar com fan altres partits”, ha dit. D’altra banda, Albiach ha anunciat que els comuns avançaran la seva Assemblea Nacional al novembre. Estava prevista per al 2025.

Sobre les negociacions, Albiach ha explicat que ja ha traslladat al PSC que negociaran “amb exigència” en els continguts. Per als comuns una de les prioritats serà fer front a la crisi habitacional a Catalunya. També s’ha fixat com a objectius blindar els serveis públics i “endreçar” el model productiu català.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari