Asens diu que el Hard Rock no serà una línia vermella per poder investir Illa president

L'aeroport del Prat tampoc serà un impediment

El candidat de Comuns Sumar a les eleccions europees, Jaume Asens (ACN)

El candidat dels comuns a les eleccions europees, Jaume Asens, assegura que el Hard Rock i l’aeroport del Prat no seran línies vermelles a l’hora d’investir president de la Generalitat Salvador Illa. En una entrevista a Ser Catalunya, Asens diu que parlar de línies vermelles no ajuda en les negociacions per formar govern.

Asens considera ara una mala praxi anar a les taules de negociacions de qualsevol qüestió amb “postures inamovibles com unes taules de Moisès”. Amb tot, adverteix al PSC que ells no renunciaran a res i que caldrà que els socialistes cedeixin en moltes de les coses que defensen si volen una investidura.

Els comuns van rebutjar els pressupostos per al 2025 del govern de Pere Aragonès justificant que ERC no s’havia compromès a aturar el projecte del Hard Rock, tot i que els comptes ni el mencionaven. Tot plegat va derivar en l’avançament electoral del 12 de maig, en què els comuns van perdre el seu diputat per Tarragona, on s’ha de fer el complex turístic.

D’altra banda, Asens ha defensat que cal un procés de reflexió i autocrítica pels mals resultats de Sumar a les últimes cites electorals, tant a Galícia i al País Basc com a Catalunya. Tot i que ho justifica per l’onada reaccionària que ha mogut el taulell polític a la dreta, també reconeix que els han passat factura les “divisions internes” i admet que han de refer ponts amb Podem.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari