Qui dona suport a Puigdemont malgrat creure que és “incòmode”?

El candidat de Junts, Carles Puigdemont, amb el raper Valtònyc i altres persones que li donen suport (@valtonyc)

El raper Josep Miquel Arenas, més conegut com a Valtònyc, ha admès obertament el seu escepticisme envers els partits polítics i, concretament, sobre Junts. Valtònyc ha compartit a X una imatge d’un acte de suport al candidat de la formació postconvergent, Carles Puigdemont, en la qual apareix el polític envoltat de diversos simpatitzants com el raper, i ha definit la foto com a un “moment incòmode”.

“Un moment incòmode. No crec en partits ni discursos en campanya. Però hi era, perquè si se l’ha de fer fora, no serà el 155. Perquè la crisi de legitimitat que provoca al règim del 78 em representa”, ha publicat Valtònyc, que ha afegit: “Votar-lo també pot ser un moment incòmode, però pot fer trontollar moltes coses”.

Un usuari de la xarxa social li ha retret que “justifiqui tant” el fet de voler “votar Convergència”, i el raper ha respost que ell vota a Bèlgica i que, en tot cas, el que fa és “donar suport a un president exiliat”. “No em justifico de res, és un orgull compartir estratègies amb el Lluís Llach o la Blanca Serra“, ha afegit.

“Ni voto, i el que faig és donar suport a una estratègia en clau antirepressiva sense pensar en partits, com ja vam fer quan vam promoure al nostre cercle el vot a (Oriol) Junqueras per a les europees”, ha conclòs Valtònyc.

(Visited 251 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari