Albares reclama que Milei demani disculpes per titllar de “corrupta” a Begoña Gómez

El ministre d'Afers Exteriors ha assegurat que les paraules del líder argentí "no tenen precedents en la història de les relacions internacionals"

El ministre d’Exteriors, José Manuel Albares (ACN)

El ministre d’Afers Exteriors, José Manuel Albares, ha fet una declaració institucional després que el president d’Argentina, Javier Milei, hagi atacat el seu homòleg espanyol, Pedro Sánchez, i la seva esposa, Begoña Gómez, a la qual ha qualificat de “dona corrupta”.

Albares ha demanat al líder argentí que retiri les seves “gravíssimes” paraules i demani disculpes. El ministre ha afirmat que les paraules del líder argentí “no tenen precedents en la història de les relacions internacionals i encara menys en les relacions entre dos països units per forts llaços de germanor”.

Albares ha lamentat que, “malgrat l’hospitalitat” del Govern d’Espanya, Milei “ha respost amb un atac frontal”. “És inacceptable que un president en exercici, en visita a Espanya, insulti Espanya i el president d’Espanya”, ha insistit. Albares ha anunciat que ha cridat a consulta l’ambaixadora espanyola a Buenos Aires. També s’ha posat en contacte amb els portaveus parlamentaris de tots els partits, que han donat suport a la declaració institucional, excepte PP i Vox, que “no s’han pronunciat”.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari