Puigdemont acusa Illa de “fer política amb la policia” per voler nomenar Trapero director dels Mossos

El candidat de Junts posa en dubte el "compromís antifeixista" del cap de llista del PSC

    El candidat de Junts a les eleccions del 12-M, Carles Puigdemont, en una roda de premsa a l'Agència Catalana de Notícies (ACN)

    Per al candidat de Junts al 12-M, Carles Puigdemont, l’anunci fet pel socialista Salvador Illa durant el debat de TV3 de nomenar el major dels Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero com a director general de la policia catalana és una “ocurrència de campanya”. Així ho ha denunciat aquest dimecres Puigdemont en una roda de premsa sectorial, en la qual ha criticat que el cap de llista del PSC “faci política amb la policia a tres o quatre dies de les eleccions”.

    Puigdemont, que ha fet una crida a “preservar els professionals del combat partidista”, s’ha compromès a no fer anuncis de nomenaments: “Jo esperaria a veure què diuen els ciutadans a les urnes. No farem cap anunci sobre nomenaments abans de veure què diuen els ciutadans“, ha afirmat. D’altra banda, el candidat de Junts ha posat en dubte el “compromís antifeixista” d’Illa, a qui ha acusat de parlar sovint i “donar un altaveu a una formació extraparlamentària” com Aliança Catalana.

    (Visited 36 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari