Yolanda Díaz diu que cal “preservar Naturgy” de l’entrada de capital estranger

La vicepresidenta aposta per injectar-hi capital públic o promoure grups d'accionistes "compromesos"

La vicepresidenta segona del govern central i ministra de Treball, Yolanda Díaz, al Congrés (Congrés dels Diputats)

La vicepresidenta segona del Govern d’Espanya, Yolanda Díaz, ha manifestat que l’executiu ha de “preservar les empreses estratègiques” davant “un futur incert”, i per tant té l’obligació de “preservar Naturgy” davant la possible entrada de capital estranger.

“L’Estat ha de ser garant de productes i serveis imprescindibles als aliments, material sanitari, telecomunicacions, transport i energia” i “la millor assegurança davant aquesta incertesa és la participació pública a empreses estratègiques” o la “promoció de nuclis estables d’accionistes compromesos amb el país”, ha dit al fòrum Wake Up Spain.

A més, Díaz ha avançat que l’executiu haurà de fer el mateix amb altres empreses, perquè aquesta és una qüestió “de centralitat” a l’Estat.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari