Quin convergent lloa Aragonès?

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en un acte d'ERC (@perearagones)

L’exconseller d’Economia Andreu Mas-Colell, que va formar part de l’executiu liderat per Artur Mas, va elogiar dimecres passat el “tarannà” del president de la Generalitat i candidat d’ERC a la reelecció, Pere Aragonès, fins i tot va manifestar que espera que tingui un paper cabdal al pròxim Govern.

“És bo que avui la Generalitat estigui liderada per un tarannà com el seu. I en un moment polític de Catalunya, de temps convulsos i que s’obre cap a perspectives incertes, és bo que Aragonès estigui cridat a tenir un paper cabdal” en el futur Executiu català, ha sostingut en una conferència al Fòrum Europa.

Després de constatar que ell i Aragonès són de generacions que estan allunyades en el temps, explicava que com a conseller li va tocar negociar amb ell el suport d’ERC a diverses lleis, i va ser llavors quan va apreciar les seves habilitats.

No cal dir que ERC s’ha afanyat a fer circular els elogis de Mas-Colell a Aragonès per les xarxes socials. Una propaganda que Junts ha contrarestat restant força a les paraules de l’exconseller, a qui han situat apartat de la política, els uns, i arrenglerat amb tesis unionistes, els altres.

(Visited 161 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari