Els Mossos alliberen una dona lligada i retinguda per la seva companya de pis a Santa Coloma de Farners

L'agredida havia acollit l'agressora i els seus fills a casa seva, com a víctimes de violència de gènere, i va ser un veí policia qui va avisar els agents

Cotxe dels Mossos d'Esquadra amb el 112, número de telèfon d'emergencies (Mossos d'Esquadra).

Els Mossos d’Esquadra han alliberat una dona que estava retinguda i lligada amb brides en un pis de Santa Coloma de Farners. Els agents han detingut la companya de pis, segons ha avançat la Cadena SER i ha confirmat l’ACN, com a presumpta responsable dels fets.

La víctima residia havia acollit des de feia més d’un any l’agressora i els quatre fills d’aquesta en un habitatge per a víctimes de violència de gènere de la Generalitat. Un veí de l’immoble, que és policia local, va alertar els Mossos cap a dos quarts d’onze d’aquest dimecres, després de sentir una veu que demanava ajuda des de dins.

Els agents van arribar al lloc dels fets amb els Bombers i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Un cop esbotzada la porta, els policies es van trobar la dona lligada amb brides i estirada en un matalàs. Els Mossos la van alliberar i el SEM la va atendre. Poques hores més tard, la policia va detenir la companya de pis de la dona, que havia anat a l’hospital Santa Caterina a curar-se unes ferides.

Allà la van arrestar com a presumpta responsable d’un delicte de detenció il·legal, un altre de tracte vexatori, un de lesions i un altre de furt, perquè es va emportar el mòbil de la víctima, afegeix la mateixa informació. Els Mossos investiguen els motius que van portar la dona a actuar d’aquesta manera.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari