El president del Senat demana que el ple del Congrés es pronunciï sobre el xoc entre cambres per l’amnistia

Rollán (PP) no descarta anar al Constitucional i defensa que la llei suposa una modificació encoberta de la Constitució

El president del Senat, Pedro Rollán - Foto: ACN, Albert Cadanet

El president del Senat, el popular Pedro Rollán, ha afirmat aquest dijous que el Congrés, i no la seva mesa, ha de respondre al xoc institucional obert entre ambdues cambres per les posicions que mantenen sobre l’amnistia.

“El Senat està exercint el seu dret i responsabilitat a l’hora de tramitar una iniciativa com correspon”, ha explicat a la Cope. Rollán ha reivindicat d’aquesta manera la decisió de demanar a la cambra baixa que “reflexioni” si la tramitació de la llei s’ha fet bé.

A parer seu, l’amnistia és una “modificació encoberta” de la Constitució que no pot canalitzar-se no com una norma qualsevol. Preguntat sobre si portarà el cas al Tribunal Constitucional, Rollán ha apuntat que es manté a l’espera de veure si el ple del Congrés vota per decidir les pròximes passes.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari