Aragonès avisa que si Illa és president l’Estat del benestar “se’n ressentirà” per manca de finançament

El candidat d'ERC afirma que sense un sistema singular "s'està tocant sostre" en la protecció social

Pere Aragonès

El president de la Generalitat i candidat d’ERC al 12-M, Pere Aragonès, ha avisat que les propostes electorals seran un “brindis al sol” si Catalunya no disposa de tots els recursos que genera. En un acte organitzat per la Taula del Tercer Sector, Aragonès ha carregat contra el candidat del PSC, Salvador Illa, afirmant que “Illa diu que el finançament singular és un privilegi, Catalunya no tindrà el finançament que es mereix i l’estat del benestar se’n ressentirà”.

De fet, el candidat d’ERC ha reivindicat que sense un finançament singular “s’està tocant sostre” en l’àmbit de la protecció social. També s’ha dirigit al candidat de Junts, Carles Puigdemont, per dir que tampoc es pot donar confiança als que tenen com a objectiu a “ells mateixos”. I ha subratllat que els postconvergents han estat els responsables de les “retallades més severes”.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari