El Sant Jordi d’enguany serà l’últim amb roses catalanes

Mercabarna-flor calcula vendre set milions de roses provinents majoritàriament de fora d'Espanya

Roses que hi ha a la venda en una parada de Mercabarna-flor (ACN)

Mercabarna-flor ha previst que es venguin set milions de roses aquest Sant Jordi, però ha advertit que serà el darrer amb producte local. Així ho ha assenyalat aquest dimecres el president del Gremi de Majoristes de Mercabarna-flor, Miquel Batlle, i ho ha justificat per la falta de “relleu generacional”. Batlle ha precisat que la majoria de les flors vindran de Colòmbia, però també d’Equador i Països Baixos.

Per la seva banda, el president de Mercabarna, i regidor d’Economia de Barcelona, Jordi Valls, ha ressaltat que serà el primer Sant Jordi en jornada no festiva després de la restriccions per la pandèmia. Per tot plegat, Valls ha calculat que serà un Sant Jordi “multitudinari” i que les vendes pujaran un 20% més que l’any passat.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari