La Junta Electoral insta TV3 i Catalunya Ràdio a no tractar d'”exiliats” els independentistes investigats que han marxat

L'òrgan conclou que el terme incompleix la neutralitat informativa i afavoreix alguns posicionaments polítics

Telenotícies Migdia del 9 d'abril del 2024

La Junta Electoral Provincial de Barcelona ha instat TV3 i Catalunya Ràdio a no fer servir l’expressió “exiliats” per referir-se als independentistes establerts a l’estranger arran de les investigacions judicials que els afecten, com la relativa a Tsunami Democràtic.

Arran d’una denúncia interposada per Ciutadans (Cs), la Junta Electoral ha conclòs que el terme “incompleix els principis de neutralitat informativa exigibles als mitjans de titularitat públics en període electoral” i que afavoreix alguns posicionaments polítics, difon Europa Press.

Cs, segons afegeix la mateixa informació, va assenyalar la setmana passada que espais com el Telenotícies Migdia, el 3/24 i el lloc web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) feien servir el terme “exiliats”, per la qual cosa aquest partit considerava que TV3 “adoptava el discurs” de les formacions independentistes.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari