La Fiscalia General de l’Estat demana al Congrés que no citi a fiscals pel cas de les mascaretes

El Ministeri Públic creu que pot ser un "inconvenient" en indagacions judicials "de naturalesa reservada"

El fiscal general de l'Estat, Álvaro García, en un acte de la Fiscalia Anticorrupció

La Fiscalia General de l’Estat (FGE) ha sol·licitat als responsables de la comissió d’investigació del Congrés dels Diputats sobre els contractes de compra de material sanitari durant la pandèmia que reconsiderin la decisió de citar a comparèixer el Fiscal Cap Anticorrupció.

Segons han apuntat aquest dimecres fonts del Ministeri Públic, la secció de lluita contra la corrupció està “directament involucrada” en molts procediments objecte de la comissió, fet que podria resultar un “inconvenient” en les indagacions judicials “de naturalesa reservada”. En el mateix sentit, el ministre de Presidència, Félix Bolaños, ha afirmat també que no té “cap sentit” que jutges o fiscals declarin en comissions sobre temes que estan instruint.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari