Junts planteja el 12-M com una disjuntiva entre Puigdemont i Illa

La campanya juntista crida a triar "entre lideratge o seguidisme, entre autoestima o resignació, entre ambició o conformisme, entre nació o sucursal"

El portaveu de Junts, Josep Rius, i el cap de campanya, Albert Batet - Foto: ACN, Arnau Martínez

Junts ha presentat aquest dimecres la seva campanya a les eleccions del 12 de maig afirmant que els catalans hauran de triar entre un govern liderat pel seu candidat, Carles Puigdemont, o per l’aspirant del PSC, Salvador Illa, especificant que es triarà “entre lideratge o seguidisme, entre autoestima o resignació, entre ambició o conformisme, entre nació o sucursal”.

Aquesta ha estat el plantejament del cap de campanya juntista, Albert Batet, que ha considerat que són unes eleccions “d’enorme transcendència” en la presentació del material de campanya, segons recull l’ACN, durant la qual Junts ha traslladat que “Catalunya necessita lideratge”.

“Els únics candidats que tenen opcions de ser president són Puigdemont o Illa”, ha reblat Batet, que ha alertat que “ens hi juguem el futur del país” i ha considerat l’actual govern de Pere Aragonès, candidat d’ERC, com a “feble, sense rumb i que no s’ha fet respectar davant l’Estat”.

Recurs de Ciutadans
El cap de campanya de Junts, d’altra banda, ha reaccionat al recurs judicial que ha presentat Ciutadans per intentar evitar que Puigdemont sigui candidat, al·legant que el seu padró “no és real”. “Hem vist en reiterades eleccions que han intentat que Puigdemont no sigui candidat”, ha remarcat, i ha tret ferro a aquest fet, assegurant que estan “acostumats a créixer davant les adversitats”, afegeix la mateixa informació.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari