Rull descarta sotmetre’s a una investidura: “L’únic pla es diu Carles Puigdemont, no hi ha pla B”

El número 3 de la llista de Junts augura que el 12-M serà entre Puigdemont o Illa

Josep Rull - Foto: Junts, Josep Rull

El número 3 de la llista de Junts per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12-M, Josep Rull, ha garantit que “l’únic pla” és la investidura de Carles Puigdemont. “No hi ha pla B. L’únic pla, l’A, el B i el C es diu Carles Puigdemont. Això és el que fa que la candidatura sigui tan potent i inspiradora”, ha insistit en una entrevista a La Xarxa en ser preguntat sobre si ell podria aspirar a la investidura en cas que els terminis d’aplicació de l’amnistia impedissin una eventual elecció de Puigdemont.

Així mateix, ha augurat que a mesura que passin els dies les enquestes diran que el 12-M és “cosa de dos”, entre Puigdemont i el candidat del PSC, Salvador Illa. Segons Rull, els ciutadans hauran d’escollir entre un model o un altre. “Entre un projecte d’ambició nacional o de resignació”, ha dit.

Pel que fa als pactes postelectorals, ha assegurat que la prioritat de Junts és construir un govern sobiranista liderat per Puigdemont. I, en aquest sentit, ha dit que volen “refer la unitat de l’independentisme”.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari