Les aerolínies carreguen contra la proposta de la Generalitat sobre les pistes del Prat

L'Associació de Línies Aèries considera que separar l'activitat durant quatre hores diàries el juliol i l'agost és un "pedaç" amb "manca de visió"

Un avió enlairant-se des de l'aeroport del Prat
Un avió enlairant-se des de l'aeroport del Prat

El president de l’Associació de Línies Aèries (ALA), Javier Gándara, ha qualificat de “pedaç” per a aquest estiu la proposta que el govern de la Generalitat va fer la setmana passada de separar l’activitat de les dues pistes de l’aeroport del Prat quatre hores al dia, durant el juliol i l’agost, per evitar problemes de congestió. Gándara ha afirmat que és una solució que “pateix d’una manca de visió”, ja que es tracta de buscar una “solució estructural” per als anys vinents.

D’altra banda, el president de l’ALA ha presentat aquest dimarts les previsions per a aquesta temporada d’estiu i ha apuntat que serà una nova temporada rècord amb la programació de 240 milions de seients, un 13,5% més que l’any passat, difon l’ACN. En el cas de Barcelona, l’oferta creixerà un 16%, fins als 41,2 milions de seients.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari