L’Audiència Nacional admet la querella d’un ciutadà espanyol contra la cúpula de Hamàs

El denunciant és el pare d'una jove espanyola assassinada als atacs perpetrats contra Israel el 7 d'octubre

L'Audiència Nacional
L'Audiència Nacional

La jutge de l’Audiència Nacional María Tardón ha admès una querella contra la cúpula de Hamàs per delicte de terrorisme, presentada pel pare d’una jove espanyola assassinada durant els atacs perpetrats contra Israel el 7 d’octubre de l’any passat.

Segons ha comunicat el tribunal aquest dimarts en una interlocutòria, ha admès a tràmit la denuncia, tal com havia sol·licitat la Fiscalia, i ha acordat acumular-la a les diligències ja obertes en aquest òrgan judicial l’11 d’octubre passat per investigar la mort de la noia i d’un altre ciutadà espanyol.

“Respecte a la possible atribució de la condició d’investigats dels membres de la cúpula de Hamàs querellats, la seva declaració i l’adopció de mesures dirigides a la seva detenció sol·licitades per l’acusació, la magistrada acorda quedar esperant el resultat de la comissió rogatòria enviada a Israel en les diligències que ja tenen obertes”, ha apuntat l’Audiència, segons recull l’ACN.

Per a la jutgessa procedeix l’admissió de la querella en ostentar el pare de la noia la condició d’agreujat per uns fets per als quals la jurisdicció espanyola resulta competent. Tot i això, també recorda que el querellant és plenament coneixedor que per aquests mateixos fets ja se segueix al jutjat una causa penal, en què es troba personat des del gener, per la qual cosa l’admissió de la querella no donarà lloc a la incoació d’un nou procediment, sinó que s’acumularà al ja obert.

(Visited 14 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari