La Mesa acorda presentar al·legacions al TC per l’admissió a tràmit de la ILP sobre la independència

La Diputació Permanent inclourà un decret llei i la declaració en suport els encausats per Tsunami

La darrera reunió de la Mesa del Parlament d'aquesta legislatura (Parlament de Catalunya)

La Mesa de la Diputació Permanent ha acordat presentar al·legacions al Tribunal Constitucional (TC), que ha admès a tràmit el recurs del govern espanyol i ha aturat la tramitació de la ILP sobre la independència al Parlament.

El Constitucional ha donat 20 dies perquè la cambra catalana es pugui personar i presentar al·legacions. I la Mesa ha encarregat als serveis jurídics que redactin les corresponents al·legacions.

D’altra banda, s’han incorporat dos punts més a l’ordre del dia de la Diputació Permanent de divendres. Es votarà un decret llei de suplement de crèdit als pressupostos i es llegirà una declaració en suport als encausats per Tsunami Democràtic, signada pels grups d’ERC, JxCat, la CUP i ECP.

L’ordre del dia també inclourà, com ja s’havia acordat la setmana passada, el debat i votació del decret de concessió d’un suplement de crèdit als pressupostos prorrogats i de mesures financeres i de gestió per pal·liar els efectes de la sequera i l’emergència climàtica.

Així mateix, es farà la compareixença del conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, per informar sobre la situació de la sequera, sol·licitada pel grup del PSC-Units.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari