Feliu rebutja tornar a presentar-se a les eleccions al secretariat nacional de l’ANC

La líder de l'entitat independentista admet el desgast que li ha causat la llista cívica i creu que cal "donar pas a nous lideratges"

La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu, en una entrevista a l'Agència Catalana de Notícies (Violeta Gumà, ACN)

La presidenta de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), Dolors Feliu, ha anunciat que no es tornarà a presentar a les eleccions al Secretariat Nacional de l’entitat sobiranista. Feliu ho ha explicat en una entrevista a Vilaweb, en la qual també ha indicat que “després de dos anys intensos i plens de reptes, toca descansar i donar pas a nous lideratges”, per bé que marxa satisfeta de la feina feta.

Feliu ha afirmat que no té “forces” per a un segon mandat, però diu que seguirà donant suport a l’entitat com a sòcia “i als carrers”. La líder de l’ANC ha admès el desgast que li ha comportat el projecte de la llista cívica, que ha estat “molt potent” i que, a parer seu, “ha aconseguit despertar l’Assemblea”. Respecte al no a la llista cívica, Feliu no sent que fos un vot contra la seva presidència, perquè la votació va ser molt igualada entre el i el no i perquè va generar molt debat a l’entitat. “Valoro positivament tot això que ha passat. Crec que ha estat un èxit per a l’Assemblea”, ha assegurat.

La presidenta de l’ANC també ha celebrat com una gran notícia que s’hagi presentat més gent a les eleccions que en el mandat anterior, fet que atribueix a la feina que s’ha fet en aquest. “Si no fem res som morts. En canvi, si mous idees es creen debats, i això al final acaba fent que es produeixin projectes”, ha conclòs.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari