El PSOE i els seus socis acorden que Ábalos comparegui al Congrés pel cas Koldo

Sumar demana que els "corruptors" siguin interrogats i ERC diu que la llista està "oberta" a més incorporacions

José Luis Ábalos

El PSOE, Sumar i els grups del Congrés dels Diputats que donen suport al govern central han acordat aquest dimarts una llista de compareixents a la comissió d’investigació sobre la compra de material sanitari en pandèmia.

Segons ha dit la portaveu dels comuns, Aina Vidal, entre els interrogats hi haurà l’exministre José Luis Ábalos, i altres noms com el de l’expresident canari i ministre de Política Territorial, Ángel Víctor Torres, el de l’expresidenta balear i actual presidenta del Congrés, Francina Armengol, o de l’exministre Salvador Illa.

Vidal ha afirmat que també s’interrogarà “corruptors” com “l’aconseguidor” del cas Koldo, Víctor de Aldama. Per part d’ERC, el diputat Francesc-Marc Álvaro ha apuntat que hi ha hagut un consens, però que la llista està “oberta” a més incorporacions.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari