El PPC, obert a un acord amb Junts sobre l’impost de successions

El número 4 popular per Barcelona, Santi Rodríguez, veu "impossible" pactar amb el PSC

Santi Rodríguez (PPC)

El número 4 de la candidatura del PPC per Barcelona, Santi Rodríguez, ha apuntat aquest dimarts que amb Junts “no hi ha res a pactar”, però ha deixat la porta oberta a fer-ho si el partit de Carles Puigdemont “canvia”.

“Si hem de parlar de l’impost de successions, ens posarem d’acord, si hem de parlar de l’amnistia, de l’autodeterminació o els indults, no ens posarem d’acord”, ha explicat en una entrevista al programa Cafè d’idees, de TVE. A més, ha declarat que “no veu” que Puigdemont “sigui reciclable”.

D’altra banda, el popular ha comentat que és “impossible” pactar amb el PSC, que ha dit que està “entregat als desitjos dels independentistes”, perquè considera que “la seva supervivència al Congrés depèn dels vots dels independentistes”.

A més, ha afirmat que el PPC no té “cap problema” si s’ha de parlar d’un nou finançament, però ha afegit que s’hauria d’atendre els problemes que considera que té Catalunya en impostos i despesa.

Rodríguez ha criticat la reunió de Foment del Treball, encapçalada pel seu president, Josep Sánchez Llibre, amb Puigdemont a Perpinyà. “Jo no crec que Puigdemont sigui el millor exemple de comportament pels empresaris”, ha valorat el número 4 del PPC, segons recull l’ACN. “No es recorden que amb la presidència de Puigdemont van marxar 6.000 empreses?”, ha plantejat.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari