Aragonès anuncia que continuarà en política si no repeteix com a president

El candidat d'ERC diu que només contempla una victòria electoral

Pere Aragonès (ACN)

El president de la Generalitat i candidat d’ERC, Pere Aragonès, ha assegurat aquest dimarts que no abandonarà responsabilitats polítiques després de les eleccions del 12 de maig. “Jo continuaré al servei de Catalunya i al servei del meu projecte polític en qualsevol circumstància”, ha manifestat en una entrevista a Onda Cero després que el candidat de Junts, Carles Puigdemont, avancés fa uns dies que deixarà la política activa si no és escollit president de la Generalitat.

Aragonès, això sí, ha assenyalat que “l’únic escenari que es planteja és una victòria electoral”. “Em presento per guanyar i no contemplo una altra opció”, ha afegit.

Després que Puigdemont digués també que si guanya les eleccions trucarà primer a Aragonès, el candidat d’ERC ha respost que està disposat a parlar amb tothom, però ha evitat parlar de donar suport a altres candidats. “Em presento a aquestes eleccions no per donar suport a un altre sinó per aconseguit els vots suficients que facin inevitable que sigui reelegit com a president de Catalunya”, ha afirmat.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari