L’ANC de Sabadell cancel·la l’acte amb Aliança Catalana

Davant l'oposició del Secretariat Nacional

La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu, a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat que se celebra a Taradell (Mar Martí, ACN)
La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu, a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat que se celebra a Taradell (Mar Martí, ACN).

Sabadell per la Independència (SBDxI), secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Sabadell, ha decidit cancel·lar el cicle de xerrades amb diferents partits independentistes previstos per aquesta setmana, i que havia de comptar amb Aliança Catalana. Això va fer que CUP i ERC s’esborressin del programa, mentre que Junts i Alhora mantenien la seva participació.

Segons SBDxI, aquest dilluns el Secretariat Nacional, que divendres va comunicar el seu malestar pel programa, ha comunicat a l’auditori on s’havia de fer l’acte que no pagarien el cost del lloguer de l’espai. “El Secretariat Nacional de l’ANC ens ha tallat les ales malgrat la nostra voluntat de fer els debats”, han assenyalat en el seu compte a la xarxa X.

(Visited 102 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari