Els Bombers continuen les tasques d’extinció de l’incendi de vegetació a Gelida, ja estabilitzat

El foc s'ha declarat diumenge a la tarda a prop del polígon La Gelidense

Agents Rurals i Bombers de la Generalitat en l'incendi de Gelida

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya mantenen les tasques d’extinció de l’incendi de vegetació que s’ha declarat aquest diumenge a Gelida (Alt Penedès). El foc va quedar estabilitzat a les 22.28 hores, però aquest dilluns al matí el cos d’emergències manté un dispositiu amb tres camions d’aigua i un vehicle de comandament.

Els Bombers van rebre l’avís a les 18.59 hores per un foc a prop del polígon La Gelidense, i hi van treballar fins a catorze dotacions, tres d’elles aèries. L’incendi va obligar a interrompre el pas de trens entre Sant Sadurní d’Anoia i Martorell, que es va poder reprendre poc després de les nou de la nit.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari