Una diputada de Vox denuncia Ignacio Garriga per carregar al Parlament depeses personals

Afirma que ha gastat 50.000 euros en menjar a domicili, perruqueries i l'AMPA dels fills

Ignacio Garriga, secretari general de Vox i candidat de la formació d'extrema dreta a Catalunya
Ignacio Garriga, secretari general de Vox i candidat de la formació d'extrema dreta a Catalunya.

Una diputada de Vox al Parlament, Isabel Lázaro, acusa el candidat de la formació, Ignacio Garriga, d’haver carregat al grup parlamentari (per tant, estaríem parlant de diners públics) despeses personals per valor de 50.000 euros, segons avançava El Confidencial. El partit ho nega.

Lázaro ha denunciat el vicepresident i secretari general de la formació davant l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) i ha presentat i exposa diversos pagaments que van del 2021 al 2022 fets amb la targeta del grup parlamentari. A la llista hi hauria factures a nom seu no justificades, menjars a domicili, compres a supermercats, perruqueries i, fins i tot, els pagaments de l’AMPA dels seus fills.

El partit fa pinya amb Garriga i acusa Lázaro de mentir per despit, després d’haver quedat fora de les llistes electorals. “Tindrà el meu suport davant d’aquest i de tots els atacs que rebi”, assegurava el líder del partit, Santiago Abascal, i afegia que “hi ha persones que no saben marxar d’un partit”. En canvi, Garriga va evitar respondre les preguntes dels periodistes.

Lázaro ja va denunciar per carta aquestes despeses de Garriga davant el Comitè Executiu espanyol (CEN) de Vox, amb la intenció que “prenguin les mesures que corresponguin”. “No desitjo cap mal a un projecte del qual formo part des de fa tants anys, per això crec que això no s’ha de permetre, hem de mostrar coherència entre el que diem i el que fem”, apuntava a l’escrit.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari