Qui dubta de la intel·ligència de Rufián?

El candidat d'ERC al 23-J, Gabriel Rufián, en roda de premsa a l'Agència EFE (ACN)

En el darrer programa de TV3, Col·lapse, que dirigeix i presenta Ricard Ustrell, un dels seus col·laboradors estrella, l’escriptor Sergi Pàmies, que amb fina ironia posa cada dissabte la cirereta al pastís del programa fent-ne una crítica global, va posar en dubte la intel·ligència del portaveu d’ERC al Congrés dels diputats, Gabriel Rufián.

Quan repassava les entrevistes del programa, Pàmies es va mostrar sorprès per un comentari que havia fet l’actor madrileny Jorge Sanz, un dels convidats de la nit, que, després de confessar-se amic de Rufián, elogiava d’ell la seva intel·ligència. Arribats a aquest punt, Pàmies no amagava la seva sorpresa: Rufián intel·ligent? Ho arreglava reconeixent-li certa gràcia, sentit de l’humor, però d’aquí a ser intel·ligent… Ustrell va acabar donant-li la raó…

El comentari no va passar desapercebut a les xarxes socials, a on, entre altres comentaris, algú arribava a afirmar: “Acaben de dir al #Col·lapse3Cat del Ricard Ustrell que en Rufián destaca per la seva manca d’intel·ligència. Saben que ERC té un peu fora del Parlament”.

Tot i que continua actiu a les xarxes, a on destaca per la seva fina -i a voltes no tan fina- ironia, Rufián ha estat temporalment apartat de la política, després d’agafar-se la baixa per paternitat, però ha seguit ben present, com es va poder comprovar al Col·lapse.

(Visited 340 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari