Quina enemiga s’ha guanyat Xavier Trias?

L'alcaldable de Junts a Barcelona, Xavier Trias, parla durant el consell nacional del partit (ACN)

Cristina Casol, la diputada al Parlament de Catalunya que va denunciar assetjament per raó de gènere en el grup de Junts a la cambra, del qual va passar al grup mixt en ser expulsada pel partit aquest mes de gener, ha carregat contra l’exalcalde de Barcelona Xavier Trias en defensa de la presidenta juntista, Laura Borràs.

El motiu ha estat el fet que Trias ha proposat que Borràs deixi la presidència de Junts i que la recuperi Carles Puigdemont, fundador del partit i candidat el 12-M. “És el president del nostre partit”, ha dit a TV3, on també ha insistit a la militància a convocar un congrés per nomenar Puigdemont per unanimitat.

“Que el rellevin a ell”, ha exclamat Casol a la xarxa social X abans d’acusar Trias de violent: “La violència contra les dones en política es pot exercir de manera puntual o reiterada amb conductes de desvaloració i menysteniment”.

Casol, en resposta a un comentari de reacció al seu, ha afegit que “No és acceptable que el treball polític contempli el masclisme com a normal. Cal assenyalar i denunciar-ho sempre!”.

Trias, suport a Puigdemont a banda, ja havia avançat que deixarà el grup municipal de Junts abans d’aquest estiu.

(Visited 345 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari