Pilar Rahola té “paraules elogioses” per a Javier Milei

Abans de ser designat president de l’Argentina, l’anarco-capitalista Javier Milei va protagonitzar un àcid enfrontament verbal amb Pilar Rahola, que li va criticar, en un programa televisiu, la seva decisió de renunciar a cobrar el seu sou oficial com a diputat i de donar-lo a través d’un sorteig. Javier Milei va considerar que la polemista catalana tenia la “malaltia de l’esquerra” i que “no estava acostumada a la llibertat”. Tant el president argentí com Pilar Rahola comparteixen la seva desmesurada admiració per Israel i el suport a la massacre de Gaza. La setmana passada, l’economista i analista financer Darío Epstein –considerat un dels assessors més influents de Javier Milei– va passar per Barcelona i es va reunir amb Pilar Rahola, que va tenir “paraules elogioses pel canvi econòmic que promou el president Milei”.

(Visited 163 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari