Feijóo recorda que el PP acata les decisions de “qualsevol” tribunal i demana a Carles Puigdemont que faci el mateix

El president dels populars desitjaria que els independentistes no "insultessin" als jutges

Feijóo, a la Fuliola, a l'Urgell

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha remarcat que el seu partit acata les resolucions judicials de qualsevol tribunal i en aquest sentit, ha afegit que li agradaria que l’independentisme fes el mateix i no “insulti” als jutges.

Ho ha dit en resposta a la valoració del fet que l’advocat de Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) hagi defensat anul·lar la decisió del Tribunal General de la Unió Europea de juliol de 2022 que va declarar inadmissible el recurs dels eurodiputats de Junts Carles Puigdemont i Toni Comín pel rebuig inicial del Parlament Europeu a donar-los l’escó. Feijóo ha felicitat Puigdemont per aquesta opinió no vinculat del lletrat, però l’ha instat a respectar les “altres decisions dels tribunals”.

El president dels populars ha fet aquestes declaracions a preguntes de la premsa en el marc d’una visita a una granja de vaques a la Fuliola, a l’Urgell.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari