Un dels mossos jutjats per agressió durant el toc de queda diu que es van adequar a “la resistència” del detingut

Membres d'Afers Interns asseguren que van detectar "indicis d'irregularitats" en els vídeos que recullen l'actuació policial

Tercera sessió del judici a quatre mossos acusats d'agredir un detingut - Foto: TSJC

Un dels agents dels Mossos d’Esquadra jutjats per agredir un jove al barri del Raval de Barcelona el novembre del 2020, durant el toc de queda en el context de la pandèmia de la covid-19, ha defensat aquest dimecres que “l’ús i la quantitat d’agents es va adequar a la resistència que va mostrar el detingut”.

Aquesta declaració correspon al primer dels quatre agents processats que compareix per declarar en el judici que aquesta setmana se celebra a l’Audiència de Barcelona. El policia ha assegurat que la víctima va tenir una “actitud molt agressiva” i que “no parava de queixar-se”. A més, ha dit que no va veure que el jove tingués ferides a la cara, però ha reconegut que les lesions són una conseqüència habitual de les reduccions policials, difon l’ACN.

En la tercera sessió d’aquest judici també han declarat diversos membres de la Divisió d’Afers Interns dels Mossos (DAI), que han indicat que van detectar “indicis d’irregularitats” que podrien ser constitutius d’un delicte durant el visionament dels vídeos que recullen l’actuació que els quatre agents van dur a terme la nit dels fets. Aquests agents han apuntat que van fer un atestat per preservar els drets dels acusats.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari