Quin famós ‘indepe’ no veu cap oferta electoral independentista?

Carles Puigdemont

Solidaritat Catalana per la Independència no ha aconseguit els avals necessaris per presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya i una de les cares conegudes de l’independentisme que va reclamar suports per a aquesta formació, el politòleg Ramón Cotarelo, sembla que no té clar què votar el 12-M.

El darrer cap de setmana, en resposta a un altre usuari de la xarxa social X, ha dit que no li agrada cap de les ofertes electorals, abans d’afirmar que “no n’hi ha cap d’independentistes”. No obstant això, ha afegit que “dubto entre votar al president Puigdemont i l’abstenció”.

Aquest darrer comentari l’ha publicat en resposta afirmativa a un altre que li deia que “quan ens posem tiquismiquis i res i ningú ens sembla bé, potser tenim un problema”.

Cotarelo, que ha evidenciat el seu desencís amb Junts, ha mostrat el seu rebuig envers la iniciativa que encapçala l’exconsellera Clara Ponsatí, Alhora, i fa temps que diu sovint el nom del porc d’ERC.

En defensa de l’abstenció, això sí, ha plantejat també a un altre usuari, amb ironia: “És molt millor votar unionisme disfressat d’independentisme, oi?”.

(Visited 352 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari