Sumar presentarà “una llei integral i severa anticorrupció” al Congrés dels Diputats

Díaz es compromet a reformar els acomiadaments "per complir la legalitat internacional"

La vicepresidenta segona del Govern d'Espanya i líder de Sumar, Yolanda Díaz, a una sessió de control del Congrés dels Diputats
La vicepresidenta segona del Govern d'Espanya i líder de Sumar, Yolanda Díaz, a una sessió de control del Congrés dels Diputats.

La líder de Sumar i vicepresidenta segona del Govern d’Espanya, Yolanda Díaz, ha anunciat que Sumar presentarà al Congrés dels Diputats “una llei integral i severa anticorrupció”. “Volem veure-hi al PP, al PSOE i a la resta de grups. Si tant els preocupa la corrupció, actuem”, ha dit en un acte de campanya a Vitòria, al País Basc.

Díaz no ha concretat com serà la llei però sí que ha remarcat que calen “mesures contundents” per evitar nous casos de corrupció. “La corrupció no és cap broma”, ha dit la líder de Sumar, que ha afegit que “s’ha de parar de convertir el país en un fangar”. Segons Díaz, el grup parlamentari presentarà la proposició “d’aquí a un parell de setmanes”.

D’altra banda, Díaz també s’ha compromès a reformar la legislació sobre acomiadaments perquè, segons ha dit, l’actual no compleix amb la legalitat internacional. La vicepresidenta ha recordat que això ja formava part de l’acord de govern amb el PSOE i ha afirmat que ho impulsaran encara que “hi hagi molts nervis”.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari